[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” equal_height_columns=”no” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” background_color=”#ffffff” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” enable_mobile=”no” video_loop=”yes” video_mute=”yes” border_style=”solid”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_2″ layout=”1_2″ last=”no” class=”” id=”” min_height=”” hover_type=”none” link=”” border_position=”all”][fusion_person name=”Marc Knops” title=”Meesterbrouwer” picture=”http://www.expertbeers.be/wp-content/uploads/2017/03/marc01.jpg” linktarget=”_self” pic_style=”none” hover_type=”none” pic_bordersize=”0″ social_icon_boxed=”yes” social_icon_boxed_radius=”4px” show_custom=”no” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility”]Marc Knops (54) mag in de brouwerijwereld tot de Europese top gerekend worden. Al bijna 40 jaar is bierbrouwen zijn werk én zijn leven.

Als 16-jarige ging hij aan de slag bij Maes in Waarloos en sindsdien liet de biermicrobe hem niet meer los. Na jarenlange ervaring als onafhankelijk bierbrouwer, kan hij een indrukwekkend CV voorleggen. Hij ontwikkelde mee het recept van meerdere Belgische bieren of verbeterde hun formule. Hij brouwt nu nog voor trappisten in Belgisch Limburg. En voor de Benedictijnen in Italië, Umbrië, waardoor hij ook internationaal een ijzersterke reputatie opbouwde, ja zelfs tot wonderboy in Amerika.
[/fusion_person][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_2″ layout=”1_2″ last=”no” class=”” id=”” min_height=”” hover_type=”none” link=”” border_position=”all”][fusion_person name=”Patrick Van Gompel” title=”PR & Persverantwoordelijke” picture=”http://www.expertbeers.be/wp-content/uploads/2017/03/patrick.jpg” linktarget=”_self” pic_style=”none” hover_type=”none” pic_bordersize=”0″ social_icon_boxed=”yes” social_icon_boxed_radius=”4px” show_custom=”no” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility”]Patrick Van Gompel (60) is bijna 40 jaar journalist. Sinds 1989 werkt hij voor VTM-Nieuws. Hij is een man van vele oorlogen maar in de buurt van een fijn gedekte tafel, een goed glas wijn of een bijzonder bier beginnen zijn ogen te fonkelen. Hij heeft nu de stap gezet om zelf een kwaliteitsbier mee op de markt te brengen. Zijn motto is: “Hoe doller gebrouwen, hoe flinker het bier”. Met andere woorden: hij doet alleen maar mee als iets écht de moeite is. Waarschuwing: hij heeft een gloeiende hekel aan overbodige verkleinwoordjes. [/fusion_person][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_2″ layout=”1_2″ last=”no” class=”” id=”” min_height=”” hover_type=”none” link=”” border_position=”all”][fusion_person name=”François Huysmans” title=”Initiatiefnemer” picture=”http://www.expertbeers.be/wp-content/uploads/2017/03/francois.jpg” linktarget=”_self” pic_style=”none” hover_type=”none” pic_bordersize=”0″ social_icon_boxed=”yes” social_icon_boxed_radius=”4px” show_custom=”no” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility”]Voor François Huysmans is het na een carrière als maître sommelier en wijnadviseur in de horeca en de wijnwereld een kleine stap naar zijn andere passie: bier. Met een geoefend smaakpallet en een getrainde neus is er ook in bierland veel te ontdekken. Samen met Marc Knops en Patrick Van Gompel wordt een droom verwezenlijkt om een exclusief bier te maken voor biergenieters én gastronomen. Al een heel leven zoekt hij naar de mooiste harmonie tussen gerecht en drank, ook op restaurant. [/fusion_person][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_2″ layout=”1_2″ last=”no” class=”” id=”” min_height=”” hover_type=”none” link=”” border_position=”all”][fusion_person name=”Britt Fieremans” title=”Logistiek verantwoordelijke” picture=”http://www.expertbeers.be/wp-content/uploads/2017/04/brittv2.jpg” linktarget=”_self” pic_style=”none” hover_type=”none” pic_bordersize=”0″ social_icon_boxed=”yes” social_icon_boxed_radius=”4px” show_custom=”no” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility”]Britt Fieremans is verantwoordelijk voor de administratie en het logistieke luik van François Grand Cru. Administratie rond alcohol is voor haar geen onbekend terrein. Ze werkt al 25 jaar voor Wine World, een speciaalzaak voor wijnliefhebbers in Antwerpen. [/fusion_person][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none” last=”no” hover_type=”none” link=”” border_position=”all”][fusion_separator style_type=”none” top_margin=”15″ bottom_margin=”15″ /][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]